Szukaj

CROISSANTY Z PIECZENIĄ

Rafał, 28 listopad 2018
CROISSANTY Z PIECZENIĄ


CROISSANTY Z PIECZENIĄ I CAMEMBERTEM

2 porcje

  • 6 plasterków Bezmięsnej Pieczeni (obecnie Bezmięsnej Szynki Ziołowej)
  • 2 świeże croissanty
  • 2 łyżki tapenady 
  • garść rukoli
  • 6 plasterków sera camembert (można zastąpić wegańskim odpowiednikiem)
  • 2 łyżki konfitury z wiśni lub żurawiny

Croissanty rozkrój na pół, jedną krawędź zostawiając nieruszoną (dzięki temu będą łatwiej się składały). Jeśli masz trochę czasu, możesz krótko je podgrzać w piekarniku. Każdego rogalika posmaruj wewnątrz tapenadą, następnie ułóż w środku rukolę, na niej plasterki sera, a na nich pieczeń. Na górze rozsmaruj konfiturę. Podawaj od razu, smacznego!

Przepis: Marianna Medyńska, https://www.coutellerie.pl

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj