DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 200 ZŁ

BURGER W JAGLANEJ PANIERCE

Zaczynamy od przygotowania warzyw. Pietruszkę obieramy, kroimy na małe kawałki i kładziemy na blaszce do pieczenia...

Przeczytaj więcej

Stir fry z pak choi i żeberkami

Dokładnie umyj liście pak choia z ziemi, zwłaszcza przy nasadzie. Pokrój główkę w całości w poprzek, na mniejsze kawałki...

Przeczytaj więcej

KASZOTTO Z KIEŁBASĄ JAŁOWCOWĄ

Szalotki kroimy w pióra i przelewamy wrzątkiem aby odrobinę zmiękły. Na patelni z grubym dnem rozgrzewamy olej...

Przeczytaj więcej

ŻEBERKA ZE ŚLIWKOWYM SOSEM BBQ

Ziemniaki wkładamy do naczynia żaroodpornego, dodajemy 3 ząbki czosnku, świeży rozmaryn i wszystko...

Przeczytaj więcej

Tajska zupa z kebabem

Namaczamy wodorosty w ciepłej wodzie. Po ok. 20-30 min. powinny być gotowe. W dużym garnku rozgrzewamy olej, dorzucamy...

Przeczytaj więcej

„Shawarma” z hummusem

Rozgrzej patelnię z łyżką oleju. Kiedy będzie gorący, dodaj kawałki kebaba i podsmaż na dość dużym ogniu...

Przeczytaj więcej

HOT DOGI Z SALSĄ

Zacznij od przygotowania salsy – pokrój pomidory w drobną kostkę, dodaj posiekaną natkę, oliwę, sok z limonki...

Przeczytaj więcej

GRILLOWANE ŻEBERKA

Rozgrzej piekarnik do temperatury 200oC. Pokrój batata w łódeczki, posmaruj je oliwą, obsyp ziołami i solą. Piecz do miękkości...

Przeczytaj więcej

Hot dogi z Cebulką

W małej, głębokiej patelni rozgrzej olej. Pokrój szalotki w pióra i wrzuć na rozgrzany olej....

Przeczytaj więcej

Pankejki z Boczkiem

W dużej misce wymieszaj suche składniki – mąkę, proszek do pieczenia, sodę i cukier. Osobno połącz...

Przeczytaj więcej

Burgery z kimchi i boczkiem

Rozgrzej dużą patelnię grillową. Na sucho podpiecz na niej połówki każdej bułki. Zdejmij z patelni...

Przeczytaj więcej

Pity z kebabem

Rozgrzej patelnię z odrobiną oleju i podsmaż kebab na średnim ogniu, często mieszając, aż się przypiecze. W międzyczasie...

Przeczytaj więcej

Ragu pomidorowe z pepperoni

Zacznij od wstawienia garnka z wodą do ugotowania makaronu. W międzyczasie przygotuj składniki na ragu. Drobno posiekaj...

Przeczytaj więcej

Sałatka z bulgurem i jałowcową

Ugotuj kaszę na sypko w osolonej wodzie, postępując według instrukcji na opakowaniu. Kiedy będzie gotowa, „rozczesz” ją widelcem...

Przeczytaj więcej

Pieczeń w śliwkach z tymiankiem

Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Śliwki pokrój na połówki i wypestkuj. Umieść w naczyniu żaroodpornym...

Przeczytaj więcej

Leczo z kiełbasą wiejską

Pokrój cebulę w ćwiartki i rozdziel każdą palcami na grube płatki. Na podobnej wielkości kawałki pokrój paprykę oraz cukinię...

Przeczytaj więcej

Zakupy razem:

0.00 PLN

Sposób i koszt dostawy wybierzesz w następnym kroku

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów